Handelsbetingelser


Nedenstående handelsbetingelser gælder for handel på www.dinesens.net
Juridisk navn: Dinesens v/Gitte Hessellund Dinesen
Enkeltmandsvirksomhed
Adresse: Åkjærvej 51 - Falling - 8300 Odder
Telefon: (0045) 4088 8907
E-mail: gitte@dinesens.net
CVR.: 30433181

Bestilling

På dinesens.net kan du kun bestille Vegetar produkter via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til produkter, som ikke er på siden, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via mail. Hvis du ønsker at modtage en ekstra kopi af din ordrebekræftelse eller ikke har modtaget den via mail, kan du sende en mail til: gitte@dinesens.net

Betaling

Dinesens.net godtager på shoppen betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA og Mobilpay Der opkræves ikke gebyr for betaling med disse kort på shoppen. Når du afgiver din bestilling på: www.dinesens.net og har afgivet dine kort oplysninger, så er dette ikke udtryk for, at hæves pengene fra din konto. Alle kortoplysningerne vil kun kunne aflæses af PBS. Hverken www.dinesens.net eller dets samarbejdspartnere (ud over PBS) eller andre kan læse kortoplysningerne.

Leverings- og forsendelsesomkostninger

Hos Dinesens Vegetar Box handler vi med afhentning eller levering af Vegetar Boxen. Personlig afhentning foregår tirsdag mellem 16:00 og 17:00. Levering foregår af Dinesens, og fragt pris er afhængig af postnummer. Dette bliver beregnet ved bestilling. Det er meget vigtigt at man noterer hvor produktet må sættes. Er der dør kode, er det meget vigtigt at denne bliver oplyst. Hvis du bor i en aflåst opgang, skal vi bruge en nøgle til opgangen, så vi kan komme ind og levere ved din dør. Uden en nøgle kan vi ikke tilbyde levering.
Hvis disse ting ikke er oplyst ved bestilling, og Dinesens forgæves har forsøgt at kontaktet jer pr. telefon 3 gange, kan produktet ikke leveres, og varen tages med retur, eller leveres ikke.
Dinesens levere i løbet af tirsdagen. Der vil ikke kunne gives et tidsrum idet det afhænger af mængden af leverings steder, og ruten på kørslen.
Levering betragtes som sket, når produktet er leveret hos modtageren på det i bestillingens tydelige aftalte placering.

Fortrydelsesret

Din bestilling er bindende for dig, når du har bekræftet købet og modtaget en e-mail herom. Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer.
Reklamationsret
For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Hvis dette skulle ske, skal du hurtigst mulig kontakte Dinesens på mail gitte@dinesens.net og forklare hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores løsningsforslag, efter du har indsendt en reklamation til os, har du mulighed for at klage over varer købt hos Dinesens.net til Nævnenes Hus – Center for Klageløsning • Toldboden 2 • 8800 Viborg. Du kan desuden anvende den online klagemulighed på www.forbrug.dk/klagemuligheder.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Priser

Alle priser angivet på shoppen er i Danske Kroner og inkluderer 25% dansk moms. De angivne priser på webshoppen er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen, og der kan derfor forekomme prisændringer. Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.dinesens.net – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Alle aftaler indgås på dansk.

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf.: 40888907 mellem 10:00 og 16:00 på alle hverdage eller på mail.
Alle mails vil blive besvaret indenfor 48 timer i hverdagen.